2013/10/04

Kohtalaisen iso ego... EKOshampoo


Ekoheipat ruudun tältä puolen! Aloitetaan nyt vaikka siitä että mitä asia koskee; eli olen jo pitkän aikaa harmitellut kun hiukset ovat hirveän ohuet ja tuntuvat siltä että ne harvenevat jatkuvasti. Erityisesti suihkun jälkeen tukkaa lähtee valtavat määrät vaikkei edes harjaisi märkiä hiuksia. Olen kokeillu kaikennäkösiä aineita mutta mikään ei oikein tunnu tehoavan.. Aloin ajattelemaan että ehkä olen kokeillut liikaakin eri hiusten'hoito'aineita ja muita kemikaalihirvityksiä.

Hetken mietittyäni mitä ihmettä seuraavaksi kokeilisin, muistin, että olen joskus kuullut luomushampoosta. Kyseinen shampoo on siis ekotuote, jossa ei ole lainkaan hiusta kuluttavia kemikaaleja,. Olen aiemmin sivuuttanut kyseiset tuotteet kokonaan, sillä ihmisten kokemuksia luettaessa lähes poikkeuksetta käyttäjät kertoivat että hiukset näyttävät rasvaisilta ensimmäiset 2-4 viikkoa (eli ajan jonka oma hius ottaa päästäkseen eroon kemikaaleista). Nyt kuitenkin päätin tilata ihkaoman ekoshampoon sekä hoitoaineen ja katsoa mitä siitä tulee.. Olisikohan tässä nyt vihdoin tukkani pelastus? Toivottavasti! 

Shampoo ja hoitoaine tulivat tänään postissa. Vielä en ole ennättänyt niitä kokeilemaan, mutta huomenna olisi tarkoitus kokeilla! Koitan pitää tämän blogin ajan tasalla mun shampoo kokeilusta. Toivottavasti joku muukin löytää tiensä luontoystävällisemmälle polulle, samalla toki hiustenkin hyvinvointia ajatellen ;)Biotiinia olen syönyt jo jonkin aikaa. Mitään huomattavaa eroa en ole huomannut, mutta ehkä aivan piiikkuisen paremmin nuo hiukset pysyy päässä kun popsii biotiinia!
Kävin myös ripsihuollossa, kyllä nyt taas kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nikon D3100
Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G ED II
Tamron AF70-300mm F/4-5.6 LD 1:2 Macro